Over ons

Onze missie

Apekooi biedt een brede waaier van activiteiten en sporten op maat gemaakt voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen.

Ons team van enthousiaste en gemotiveerde begeleiders zorgt voor een onvergetelijke, plezierige en sportieve invulling van iedere activiteit.

Kinderen laten bewegen, plezier en succes laten ontdekken en hen laten kennismaken met nieuwe sporten in een ontspannen en soms feestelijke sfeer is de missie die we sinds dag 1 voor ogen hebben en uitdragen.

Kijk zeker naar ons aanbod en bezorg jouw kind een super ervaring op onze kampen.

Wat maakt onze sportkampen uniek?

Leef je uit!

Springen, sporten, dansen, gek doen,…Al deze elementen en meer komen terug in onze kampen om onze “aapjes” een gevoel van welbevinden en fun mee te geven tijdens de activiteiten. Zoals men zegt; “moe maar voldaan”.  

Vrij ontdekken

Ontdekken in sport- en spelvorm in een beschermde en veilige omgeving is iets waar we tijdens de kampen veel aandacht aan besteden. Samen leren spelen en sporten vormt binnen deze ontdekkingstocht de rode draad waarin ook het sociaal-emotionele aspect wordt behandeld. 

Ook voor de allerkleinsten

Vanaf 2,5 jaar (mits zindelijk) zijn de allerkleinsten ook welkom op onze kampen waarin ze kennis zullen maken met verschillende sport- en spelvormen om hun motorische en algemene bewegingsvaardigheden sneller te kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Flexibiliteit

Apekooi biedt jullie de mogelijkheid om de inschrijving aan te passen aan jullie vooropgestelde agenda. Halve dagen, volledige dagen of een hele periode? Geen probleem! Via de pagina “KAMPEN” kiezen jullie zelf wanneer jullie aapjes met ons mee komen slingeren.

Enkele ervaringen...

Bea H.

Een hele grote dankjewel voor de geweldige organisatie en de fantastische animatoren!   

Esmeralda A.

Ons dochtertje komt supergraag naar jullie kampen. Jullie doen het super! Tot snel!

Catherine G.

Ik zie en voel dat ons zoontje TOP dagen heeft bij jullie. Hij bloeit helemaal open… Dank jullie wel!

Nele C.

Heel dankbaar voor deze organisatie en hun activiteiten in de vakanties. Apekooi is voor ons dochtertje de ideale uitlaatklep. Een ruim aanbod in periodes, goede organisatie en vooral iedere dag dikke fun. Wij zijn fan!

Lindsay J.

Super leuk voor de kindjes! De begeleiders zijn heel lief en er is ook voldoende afwisseling voor de kinderen! Ons zoontje heeft het altijd naar zijn zin!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!