FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Apekooi?

Onze missie bij Apekooi is om kinderen op een plezierige en sportieve manier te laten bewegen, nieuwe sporten te laten ontdekken, en hen een gevoel van succes te geven in een ontspannen en soms feestelijke sfeer. We streven ernaar om elke activiteit onvergetelijk te maken.

Onze sportkampen zijn uniek door de combinatie van speelse, actieve en creatieve activiteiten. Kinderen kunnen zich volledig uitleven door te springen, dansen en sporten, terwijl ze in een veilige omgeving nieuwe vaardigheden ontdekken. We besteden ook veel aandacht aan het sociaal-emotionele aspect, wat bijdraagt aan het welzijn van elk kind.

Kinderen zijn al vanaf 2,5 jaar welkom op onze kampen, mits ze zindelijk zijn. Voor de allerkleinsten bieden we speciaal aangepaste activiteiten aan om hun motorische en algemene bewegingsvaardigheden te ontwikkelen.

Apekooi biedt veel flexibiliteit bij het inschrijven voor onze kampen. Ouders kunnen kiezen voor halve dagen, volledige dagen of zelfs een hele periode, afhankelijk van hun eigen planning. Via de pagina “KAMPEN” kunnen jullie zelf de meest geschikte momenten kiezen.

Ja, vanaf 15 jaar kun je bij Apekooi aan de slag als animator. Ervaring is niet vereist, maar wel een pluspunt. Je krijgt een interne opleiding en de mogelijkheid om door te groeien tot lesgever.

Wil je stage lopen als begeleider op een van onze kampen? Stuur dan tijdig een mailtje naar info@apekooi.be met je aanvraag, en we bespreken de mogelijkheden met je.

Wij staan voor alle vormen van samenwerking open want samen staan we altijd sterker! Contacteer ons gerust via info@apekooi.be zodat we samen kunnen brainstormen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!